Fairspin Kaszinó: Kiemelkedő Szoftverszolgáltatók Valódi Pénzdíjakért

Honnan származnak eredetileg a nyerőgépek? Ez a kérdés ritkán kelti fel a játékosok érdeklődését. Az átlagos kaszinóba járó nem különösebben foglalkozik a válasszal, mivel elsődleges aggodalma a szórakoztató és jutalmazó játékok elérhetősége, amikor eldöntik, hogy játszanak.

Valóban, ezek a játékok nem jelennek meg a játék színtéren, mintha csak varázslat által. Inkább őket kifejezetten fejlesztőcsapatok hozzák létre, akiknek a fő célja, hogy játékokat készítsenek mind a fizikai, mind a virtuális kaszinók számára. Évente a kaszinó szoftverekre specializálódott cégek számtalan új játékot generálnak, a szektor minden szereplőjének saját kedvelt technikáival, előnyeivel és hátrányaival.

A játékosok, akik mélyebben merülnek el kedvenc játékfejlesztőik munkáiba, potenciálisan a játékstúdióktól származó játékokat kínáló weboldalakhoz vagy üdülőhelyekhez vonzódhatnak. Lehet, hogy egyszerűbb számukra felismerni néhány játékfejlesztőt, akiknek alkotásai különösen tetszenek nekik. Tekintse meg átfogó listánkat az online kaszinó szoftverfejlesztőkről.

TFS
0
BÓNUSZOK
0 %
FREE SPINS
0
Cash-O-Matic – Cash-Packed Fun

Szerezz 50 ingyenes pörgetést!

Grand Spin – Spin for Grand Wins

Szerezz 10 ingyenes pörgetést!

Butterfly Staxx 2 – Real Magic

Szerezz 25 ingyenes pörgetést!

Conan – Conan's Epic Quest

Szerezz 15 ingyenes pörgetést!

Victorious MAX – March to Win

Szerezz 30 ingyenes pörgetést!

Twin Happiness – Double Wins

Szerezz 20 ingyenes pörgetést!

Sweety Honey Fruity – Sweet Wins

Szerezz 35 ingyenes pörgetést!

Reel Rush 2 – Real Rewards

Szerezz 40 ingyenes pörgetést!

Globális Játék Vállalkozások

1994-ben a Games Global elismerést kapott az internetes kaszinók első szoftverének fejlesztéséért. Gyorsan felismerték, hogy ennek a szoftvernek a fejlesztése és licencelése magasabb profitot hozhat, mint a kaszinók tulajdonlása és kezelése.

Azóta széles körű online nyerőgép választékot gyűjtöttek össze, ami még a Microgaminget is felülmúlja. Ez, összekötve a fáradhatatlan erőfeszítéseikkel erős üzleti eszközeiken keresztül, arra ösztönözte a világ 800+ legelismertebb online kaszinóját, hogy őket választják szoftverigényeik kielégítésére.

NetEnt

Ez a svéd cég felelős néhány a világ leglenyűgözőbb progresszív nyerőgépeinek létrehozásáért, ezen túl számos egyéb rendkívül népszerű, eredeti és licencelt játékért. Külonösen említésre méltó, hogy a cég rendkívül elismert játéka, a Starburst, gyakran szerepel a betéti nyerőgép-promóciókban.

A NetEnt rendszere és kaszinó szórakozási lehetőségei, mint például a véletlenszám-kimenet (RNG), amely a játékeredményeket hozza létre, alapos vizsgálaton és jóváhagyáson mennek keresztül harmadik féltől származó, tanúsított vizsgálólaborokban (ATF). Minden terméküket gondosan ellenőrzik, hogy biztosítsák, hogy minden irányelvet betartanak, beleértve azokat is, amelyek a játékosok védelmét, a pártatlanságot és a biztonságot garantálják.

A játékfejlesztés evolúcióján keresztül

Az Evolution Gaming kétségtelenül a világ digitális szerencsejáték-iparágában éllo kaszinójátékok vezető szolgáltatójaként áll. Valóban, amikor a legnagyobb és leghatékonyabb élő kaszinó szolgáltatások online fogadási szektor számára történő biztosításáról van szó, az Evolution szerencsejáték veszi át a vezetést.

2006-ban alapították, az Evolution gyorsan kibővült nulláról több mint 4 000 alkalmazottra különböző helyszíneken, mint például Magyarország, Málta, London és Olaszország. Az anyavállalat Svédországban található, értékelése meghaladja a 2 milliárd dollárt, és a stockholm-i Nasdaq tőzsdén jegyzik nyilvánosan.

Funkcionális játék a Pragmatic Play-től

2015-ben alapított Pragmatic Play jelentős online kaszinó szoftver szállító a Fairspin és számos más webhely számára, bár ezek szórakoztatásban és nagylelkűségben hiányosak.

A Pragmatic mindig is a Fairspin-en elérhető nyerőgépekhez hasonló online játékokban, mint például a bingo, az élő kereskedői játékok, a progresszív jackpotok, a videópóker és egyéb változatokban volt jártas. Deependra Bhartari, a Bwin volt pártigazgatója, 2017-ben vette át a Pragmatic Play vezérigazgatói pozícióját.

A cég több mint 200 főt foglalkoztat, és olyan helyeken van telephelye, mint Magyarország, Málta, London és Manila. Emellett fejlesztési és működési irodákat is fenntartanak olyan városokban, mint Hyderabad, Kijev, Noida és Zsitomir.

A kaszinójátékok más figyelemre méltó szolgáltatói közé tartoznak:

Betsoft

Ezt a digitális szerencsejáték-platform fejlesztőt 1999-ben alapították, de jelentős elismerést csak az elmúlt évtizedben szereztek, miután elindították jól kedvelt 3D-s nyerőgépes játékaikat.

Kriptológia

A Cryptologic, az online szerencsejáték iparág igazi úttörője, digitális kaszinók szoftverét fejleszti 1996 óta.

GameSys

A Gamesys elsősorban a közösségi játékok hozzájárulásaiért ismert, azonban számos nyerőgépes játékot is fejlesztett, amelyek valódi pénzzel játszhatók, különösen Magyarországon és egész Európában.

Leander

Leander talán nem széles körben ismert mint kaszinó szoftver szolgáltató, amelynek székhelye Argentínában található. Annak ellenére, hogy játékkollekciójának mérete kicsi, a vállalat népszerű az iparágban.

Playtech

A 1999 óta az online nyerőgépek gyártásában jelentős szerepet játszó Playtech, most a területi szerencsejáték világába is betör, tovább erősítve pozícióját az általános játékpiacon. Kínálatukat olyan vezető online kaszinókban található meg, mint például Magyarország, az Egyesült Királyság és más országokban.

NextGen játék

Ez az ausztrál vállalkozás, amely internetes kaszinók szoftvereinek fejlesztésére specializálódott, nemcsak saját játéktermékeinek sikeres létrehozásában ért el sikert, hanem jelentős hatást gyakorolt más cégek termékeinek az online platformra történő átállításával is.

Foglalkozzon a Play'n Go-val

Az utóbbi időben az új nyerőgépes oldalak egyre inkább Play’n Go játékokat mutatnak be, amelyek a mobil kaszinójáték-fejlesztés hírnökéi.

Versengő

Bár a Rival Gaming játékainak választéka nem olyan széleskörű, mint a listánkon szereplő más cégeké, ajánlataik rendkívül népszerűek azon platformokon, ahol elérhetőek.

Valós idejű játék

Ezt az élő kaszinó szolgáltatót gyakran RTG-nek hívják, és 1998 óta jelentős szereplő a játék iparban, szoftvereinek és játékainak számos online kaszinó platformra kiadott licenszei vannak. Elsősorban a Real Series játékaikról ismertek, amelyek hosszabb ideig élveztek jelentős népszerűséget.

Következtetés

A korábban kiemelt összes ponton túlmenően számos más nyerőgépgyártó vállalkozás kevésbé ismert üzletágban működik és versenyez a piaci részesedésért egy egyre telítettebb iparágban. Továbbá vannak kaszinó szoftvergyártók, akik kizárólag Bitcoin kaszinók számára terveznek nyerőgépes játékokat.

Olyan vállalatok, mint az Openbet, a Light and Wonder, az Odobo és mások, olyan platformokat kínálnak, amelyek egységesítik a különböző alkotóktól származó játékokat egyetlen felületen.

Nincs kétség afelől, hogy ez a kiváló időszak a nyerőgépes játékokba való bekapcsolódáshoz. Figyelembe véve az új virtuális játékintézetekben kifejezetten elérhető tulajdonságok, témák és játékok választékát, valószínűtlen, hogy a monotonitás bármikor is bekövetkezik.